DANS-abonnement

Oftewel: steun de opstart voor De Nieuwe DANSbibliotheek

Steun De Nieuwe  DANSbibliotheek  voor 100 euro en ontvang het allereerste boekje! Voor een groter bedrag mail naar info@denieuwetoneelbibliotheek.nl

In tien jaar tijd heeft De Nieuwe Toneelbibliotheek ruim 500 uitgaves nieuwgeschreven en vertaalde toneelteksten blijvend toegankelijk gemaakt voor het hele theaterveld in Nederland en België. Daarmee is het toneelschrijven terug in beeld gebracht en draagt de bibliotheek bij aan het collectieve theatergeheugen.

De Nieuwe Toneelbibliotheek wil graag hetzelfde betekenen voor de danswereld. Dit veld is breed en bijzonder maar bestaat uit losse eilandjes. Zou het niet fantastisch zijn om die gezelschappen en makers te verenigen in een overkoepelende collectie van boekjes? De formule van De Nieuwe Toneelbibliotheek - met print on demand en een vaste vormgeving voor de reeks - is daarvoor geschikt, maar het opbouwen van een Nieuwe Dansbibliotheek kost ook aanpassing, onderzoek en productie en daarmee tijd en geld.

Met een beginkapitaal van €30.000,-  kunnen wij de Nieuwe Dansbibliotheek starten; het draagt bij aan het ontwerpen, redigeren en produceren van 10 boekjes en een eigen webshop.

Het eerste boekje is door middel van vrijwillige ondersteuning van De Nieuwe Toneelbibliotheek en de toekomstige dansredactie ontwikkeld. Maar boekje 1 is natuurlijk pas het begin. Koop dit eerste dansboekje voor €100,- en help zo mee aan de groei van de dansbibliotheek.

€ 100,--

SLEUTELTEKSTEN-bundeling

Oftewel: ontvang-alle-25-boekjes-uit-de-sleuteltekstenreeks

In 2013-14 gaf DNTB 25 Nederlandse sleutelteksten uit, geschreven in de periode ± 1970-2000, die van belang zijn geweest voor het Nederlands toneel. 

Simpel cadeau te doen door op het aflever-adres de informatie van de begunstigde aan te geven

€ 250,--

BOEKHANDEL-abonnement

Oftewel: ontvang elke maand 2 nieuwe boekjes voor de toneelplank in de winkel

Vanaf intekening -per mail: info@deieuwetoneelbibliotheek.nl– ontvangt u elke maand twee nieuwe uitgaves om de toneelplank in de winkel up-to-date te houden. [factuur 1 keer per jaar - opzegtermijn per jaar]

*op dit moment is er een aanbieding om een door DNTB gekozen basis-assortiment aan te schaffen van 30 boekjes voor €200 [verkoopwaarde €375] - mail ons voor meer informatie

**ook geldig voor theaters die om de voorstellingen heen boekjes willen verkopen

€ 65,--

COMPLEET-abonnement

Oftewel: ontvang-elke-maand-alle-boekjes-die-in-die-maand-verschijnen (ca vier of vijf)

Vanaf intekening ontvangt u automatisch elke maand alle nieuw verschenen boekjes voor €8,75 per boekje (exclusief verzendkosten). Een factuur ontvangt u per half jaar. Het aantal publicaties per maand verschilt  [tussen de 4 a 7 per keer]. Afgelopen jaar kwam dat neer op 55 boekjes per jaar. Voor abonnementen in Nederland zijn de verzendkosten €7,75 per maand, voor België zijn de verzendkosten €10,- per maand.

Stuur een e-mail naar info@denieuwetoneelbibliotheek.nl met als onderwerp 'abonnement' en vermeldt uw contact-gegevens. Opzegging van het compleet-abonnement graag twee maanden van te voren. DNTB houdt een zomerstop in juli en augustus, in die periode vindt er geen verzending plaats.

€ 500,--

GEZELSCHAPS-abonnement

blijf op de hoogte van nieuw geschreven en vertaald werk en ontvang elk kwartaal 6 nieuwe boekjes

Neem als toneelgezelschap een gezelschapsabonnement om op de hoogte te blijven van nieuw geschreven en vertaald werk en ontvang elk kwartaal 6 nieuwe boekjes.
250,- Per jaar, inclusief verzendkosten, ex btw

Als je een lidmaatschap van minimaal 2 jaar toezegt krijg je 100 euro korting op de opstartkosten van je eerst volgende nieuwe uitgave

€ 250,--

KEUZE-abonnement

kies elke maand een nieuw boekje dat je thuisgestuurd wilt krijgen

voor €135 euro incl. btw en verzendkosten kiest u tien keer elke maand een nieuw boekje dat u thuisgestuurd wilt krijgen. Geef vóór de eerste van de maand per mail door welke tekst u graag thuisgestuurd krijgt op info@denieuwetoneelbibliotheek.nl. onder vermelding van KEUZEABONNEMENT in de onderwerpbalk.

Is er op de eerste van de maand geen titel ontvangen, dan wordt het boekje van de maand toegestuurd.

Na de eerste tien boekjes geldt er een maandelijkse opzegtermijn.

NB. een keuze-abonnement kan ook in één keer alle tien de boekjes verzenden [dan ontvang je 10,- retour] stuur in dit geval een mail naar info@denieuwetoneelbibliotheek.nl

€ 135,--

JAAR-abonnement

Oftewel: ontvang een-jaar-lang-elke-maand-één-boekje

Voor €125 incl. btw en verzendkosten krijgt u elke maand (behalve juli en augustus) het boekje thuis gestuurd, dat de redactie onder uw aandacht wilt brengen. Dat betekent tien boekjes in een jaar. Dit abonnement kunt u direct op deze website bestellen en betalen. Na de eerste tien boekjes geldt er een maandelijks opzegtermijn.

Simpel cadeau te doen door op het aflever-adres de informatie van de begunstigde aan te geven

€ 125,--